Aeris, Dealer-FX, Mitsubishi Noord-Amerika lanceren partnerschap | AfdelingenAuto

2021-12-14 21:53:39 By : Mr. Mark Zhou

Wards Auto maakt deel uit van de Informa Tech Division van Informa PLC

Deze site wordt beheerd door een bedrijf of bedrijven die eigendom zijn van Informa PLC en alle auteursrechten berusten bij hen. De maatschappelijke zetel van Informa PLC is 5 Howick Place, Londen SW1P 1WG. Geregistreerd in Engeland en Wales. Nummer 8860726.

Aeris, een technologieleider in het Internet of Things (IoT), Dealer-FX, een leverancier van service lane-technologie voor autodetailhandelaren en OEM's, en Mitsubishi Motors North America kondigen een samenwerking aan waarmee Mitsubishi-klanten in de VS serviceafspraken kunnen plannen en beheren bij Mitsubishi-dealers.

Dankzij de integratie van het Aeris Mobility Services-platform met het ONE-platform van Dealer-FX kunnen gebruikers de service- en onderhoudsbehoeften zien zoals gerapporteerd door de auto en vervolgens binnen enkele seconden afspraken plannen met behulp van de My Mitsubishi Connect-app. 

"Onze samenwerking met Dealer-FX en Mitsubishi Motors North America is het begin van Aeris' volgende werkstuk om auto-OEM's te helpen veel nauwer samen te werken met hun chauffeurs", zegt Kunal Rupani, hoofd product, platform en mobiel bij Aeris.

"Door gebruikers van geconnecteerde auto-apps in staat te stellen eenvoudig via hun dealers voor hun voertuigen te zorgen, bevorderen we een meer dynamische klantbetrokkenheid, en dat kan leiden tot een sterkere merkloyaliteit voor de toekomst." 

Het ONE Platform van Dealer-FX is een cloudgebaseerd systeem dat kan worden geïntegreerd met OEM-gegevens, toonaangevende DMS-providers en systemen van derden om serviceafdelingen efficiënter en winstgevender te maken. 

"Met innovatieve mobiele oplossingen helpen we OEM's en hun dealers om hun klanten de beste ervaring te bieden in elke servicefase", zegt Adam Kraft, directeur OEM-productbeheer. “De samenwerking met Aeris en Mitsubishi verbetert de klantervaring voor Mitsubishi-bezitters door het onderhoud van voertuigen eenvoudig te maken.

“De Dealer-FX-integratie van Aeris Mobility Services Platforms is de nieuwste vooruitgang van Aeris, dat eerder dit jaar de Aeris Mobility Suite aankondigde – de enige end-to-end, cloud-agnostische IoT-productsuite die speciaal is gebouwd om OEM’s in de automobielindustrie te helpen. winnen in een verbonden wereld”, zegt Kraft.

"De suite biedt de beste, modulaire softwarecomponenten die nodig zijn om snel nieuwe programma's voor geconnecteerde voertuigen wereldwijd te implementeren en om de bestaande software-infrastructuur te upgraden om de klantbetrokkenheid en -retentie te verbeteren - allemaal binnen een jaar en tegen een fractie van de kosten."

"Mobiele dealerdiensten zoals de integratie van Aeris en Dealer-FX zijn precies wat we als auto-OEM's nodig hebben om relaties met onze klanten te onderhouden en retentie te bevorderen", zegt Bryan Arnett, directeur digitale productstrategie bij Mitsubishi Motors R&D America. 

"Door gebruik te maken van het enorme klantensegment van mobiele gebruikers, kunnen we meer verkeer naar onze dealers genereren en duurzamere relaties creëren om de verkooppijplijn te voeden."

Meer informatie over tekstformaten